Akkurat nå drømmer jeg..

..tilbake hit..

Snart et år siden vi var på Maldivene..For en drøm..

Vi er i gang med planlegging av sommerens ferie..det blir Frankrike på oss..

Har du reiseplaner ??

 

4 thoughts on “Akkurat nå drømmer jeg..

 1. Så utrulig fine bilder,tenk å vært der no når det er så kaldt her:)Frankrike Høyres kjempefint ut det og,så mange flotte plasser å reise til!
  Her skal eg og størstejente til Israel med noken andre i slutten av februar og eg som ikkje er reisevant,håper det går fint med fly og opphold og alt,er jo spennende midt nede i Midtøsten.

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

 2. For noen flotte bilder!
  Vi har funnet ut at vi skal til Bulgaria til svigers leilighet.
  Litt sånn “må besøke i år” tur. Leiligheten ligger på “landet”, og det er ikke mye turister rundt. Så da blir det å leve som de innfødte gjør, og spise på lokale resturanter :-) Og så ryktes det om en USA tur neste år :-)
  Vi liker å reise :-)
  Ha en flott tirsdag!

 3. sukk… jeg har ikke vært der, men kjenner at jeg fint klarer og drømme meg dit likevel… ♥ Her blir det fotballferie på oss, som i fjor… sånn er det og ha aktive fotballungdommer, cup i både sverige og danmark!
  Men, men, det er vledig sosialt og hyggelig da, og tiden flyr, snart er det bare meg og gubben, og daaaaaa kan vi dra til Maldivene, haha:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>